Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Camera secreta

      Home » Camera secreta » Povestea reală din spatele filmului „Annabelle”: 8 lucruri terifiante care s-au întâmplat cu adevărat!

      Camera secreta

      • Festivalurile de azi
      • Biografice
      • Cronica de film
      • Interviu
      • Premierele lunii
      • Saga Amurg
      • TOP "Cei mai ..."
      • TOP "Cele mai ..."

      Bloguri partenere

      • CineAmator

      Reviste partenere

      • Revista 2
      • Revista 1
      • Revista 3

      Probabil mulţi dintre voi aţi auzit de Ed şi Lorraine Warren, cei mai renumiţi investigatori de fenomene paranormale. Dacă Ed a murit în 2006, Lorraine este încă în viaţă şi deţine un muzeu în casa ei din Connecticut, unde se regăsesc tot felul de obiecte ciudate şi bizare, descoperite de ea şi soţul ei, în timpul investigaţiilor făcute. Un preot din oraş vine des să sfinţească locul, dar nici măcar un trimis al Domnului nu poate deschide cutia din lemn în care este închisă o păpuşă zâmbitoare pe nume Annabelle. Potrivit lui Lorraine Warren, dintre toate acele obiecte, Annabelle este cea mai periculoasă!

       

      V-a îngrozit în Trăind printre demoni, acum e pregătită să bage din nou frica-n voi în cel mai aşteptat horror al toamnei, Annabelle, produs de New Line Cinema. Vă prezentăm în cele ce urmează 10 lucruri terifiante despre această păpuşă malefică!

       

      1. Originile lui Annabelle

       

      În anul 1970, o mamă a cumpărat o păpuşă de la un magazin second-hand şi i-a oferit-o cadou de Crăciun fiicei sale, Donna, studentă la şcoala de asistente medicale din Hartford, Connecticut. Totul a fost în regulă, până când Donna a adus-o pe Annabelle într-o dimineaţă să-i ţină companie la micul dejun. După ce a fost aşezată pe un scaun, păpuşa şi-a îndreptat braţele şi le-a pus pe masă. De atunci, lucrurile au devenit din ce în ce mai ciudate. De câte ori se întorceau acasă, Donna şi colega ei de cameră, Angie, o găseau pe Annabelle pe canapea, deşi o lăsau de fiecare dată închisă în cameră.

       

       

      2. Un demon cu talente multiple!


      Dacă s-ar fi organizat vreodată un concurs de talente pentru păpuşi posedate, Annabelle ar fi câştigat cu siguranţă! Statul în picioare, în genunchi, într-un picior, plutind sau manifestând picături de sânge din ochi, sunt doar câteva dintre darurile ei demonice. La apogeul puterilor sale, Annabelle a demonstrat, de asemenea, că este o scriitoare prolifică, fiind capabilă să aşterne cuvinte pe hârtie.

       

      3. Fantoma unei fetiţe


      După o lună în care Annabelle a făcut tot felul de lucruri stranii, Donna s-a decis să cheme un medium în apartament să afle ce se întâmplă. Acesta i-a explicat că fantoma unei fetiţe de 7 ani pe nume Annabelle, care fusese ucisă brutal în acel apartament, era prinsă în păpuşă. Cu toate acestea, tinerele asistente medicale, au hotărât că nu este nici un pericol să o ţină în continuare pe Annabelle în casa lor.

       

      4. Salvaţi-l pe Lou!


      Aceste cuvinte, scrise parcă de mâna unui copil, au apărut pe un bilet misterios pe care Donna l-a găsit în casă. Iubitul Donnei, Lou, care se îndoia de poveştile auzite despre Annabelle, era sănătos tun. Însă, la scurt timp după apariţia biletului, Lou s-a trezit dintr-un coşmar teribil simţind că se sufocă. Spre groaza lui, Annabelle se afla pe podea, târându-se spre piciorul lui. A doua zi, Lou a fost atacat în mod inexplicabil de o forţă necunoscută, care a lăsat şapte semne distincte de gheare pe pieptul lui.

       

       

      5. Păpuşa şi demonologul


      După atacul asupra lui Lou, Donna şi-a dat seama că fantoma nu e paşnică şi i-a cerut ajutor preotului ei, care a pus-o în legătură cu Ed şi Lorraine Warren, un cuplu de investigatori de fenomene paranormale. Cei doi soţi au ajuns la o concluzie tulburătoare: păpuşa Donnei nu era posedată de fantoma unei tinere, ci de un spirit demonic, al cărui scop era posedarea sufletului Donnei. Speriată, tânăra le-a cerut soţilor Warren să ia păpuşa cu ei. Anticipând ce urmează să se întâmple, Ed şi Lorraine au evitat autostrăzile şi au folosit drumurile lăturalnice pentru a ajunge acasă. După probleme repetate la motor, frâne şi direcţie, Ed a oprit maşina. A deschis portbagajul şi a stropit-o pe Annabelle cu apă sfinţită. După aceea, păpuşa s-a comportat normal...cel puţin pentru o vreme.

       

      6. Duşmanii lui Annabelle


      Când Ed Warren i-a relatat povestea unui preot, acesta a respins ferm relatările, explicând că Annabelle „este doar o păpuşă de cârpă care nu poate face rău nimănui.” Lorraine a presimţit că preotul va avea probleme şi l-a avertizat să conducă cu atenţie. Mai târziu, acesta a sunat-o pe Lorraine să-i spună că, în mod inexplicabil, frânele maşinii nu au mai funcţionat, provocând un accident care i-ar fi putut fi fatal.

       

      7. Nu deschideţi!


      Unul dintre vizitatorii muzeului ocult a încălcat regulile şi a deschis cutia în care se afla Annabelle pentru a o atinge. Mai târziu în aceaaşi zi, omul a murit într-un accident de motocicletă. Prietena lui a supravieţuit, dar a fost nevoită să petreacă aproape un an în spital pentru a se recupera din cauza rănilor suferite.

       

       

      8. Faceţi cunoştinţă cu Annabelle!


      Păpuşa reală Annabelle se află încă în aceeaşi cutie din Muzeul Ocult al lui Lorraine Warren din Moodus, Connecticut. Stilul de viaţă sedentar nu i-a diminuat puterile. Annabelle se mişcă uneori şi mormăie la vizitatori.

       

      Annabelle va ajunge pe marile ecrane din România pe 17 octombrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

      Filmsi a gasit pentru tine

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!