Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Război în bucătărie”, comedia pe care nu trebuie să o ratezi în această vară

      22 august 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Ce începe cu “Bonjour!” se sfârşeşte cu o insultă. Aşa se întâmplă în noul film al celor de la DreamWorks, Război în bucătărie. Familia lui Hassan (Manish Dayal), în frunte cu Papa (Om Puri) se mută din India într-un orăşel din sudul Franţei, pentru a începe o nouă viaţă şi a deschide un restaurant cu specific indian. Toate bune şi frumoase până când planul lor ajunge la urechile Madamei Mallory (Helen Mirren), proprietara celui mai luxos restaurant din localitate.

       

       

      Nemulţumirile ei cu privire la noul restaurant situat la doar 50 de metri de cel al ei, escaladează într-un “război” între cele două tabere, pe cât de diferite, pe atât de asemănătoare în ceea ce priveşte ambiţia. Însă, pasiunea lui Hassan pentru bucătăria franţuzoaică şi pentru Marguerite (Charlotte Le Bon), ajutorul de bucătar al Madamei Mallory, reuşesc să aducă laolaltă cele două culturi în bucătărie. În cele din urmă, Madame Mallory îi recunoaşte talentul lui Hassan şi îl ia sub aripa ei.

       

      Război în bucătărie este regizat de regizorul nominalizat la Oscar, Lasse Hallstrom. Filmul a fost produs de Steven Spielberg şi Oprah Winfrey. Scenariul este scris de Steven Knight şi are la bază romanul “The Hundred-Foot Journey”, scris de Richard C. Morais, un bestseller internaţional, publicat în peste 28 de ţări.

       

       

      Război în bucătărie este o aventură profundă care te va ajuta să-ţi faci curaj să renunţi la ce îţi este familiar pentru a încerca altceva. Un film care îţi va schimba traiectoria vieţii în bine. Noi l-am văzut şi ne-a plăcut. Aşteptăm părerile voastre.

       

       

      Sursa: hitfix.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor