Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Vosloo

      Biografie

      Arnold Vasloo si-a format o reputatie buna ca actor, in tara sa de origine, Africa de Sud, castigand mai multe premii pentru activitatea sa din productii precum,  "More Is 'n Lang Dag", "Don Juan" si "Torch Song Trilogy". Arnold a avut, de asemenea, roluri principale in "Savages", "Twelfth Night" si "Hamlet".

       

      Cariera sa in film, din RSA, i-a adus premiul Dalro pentru cel mai bun actor, atat cu filmul Boetie gaan border toe (1984), cat si in Circles in a Forest (1991). Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, Vasloo a aparut in "Born In The R.S.A."  la Teatrul Northlight din Chicago si a jucat alaturi de Al Pacino si Sheryl Lee, in productia ”Salome” (personajul interpretat de el a fost ”Jokanaan”). ”Salome” a fost jucata de 18 ori, in numai cateva zile, intre 28 iunie – 2 iulie 1992.

       

      Printre filmele in care a jucat, se numara Conquest of Paradise (1992), Hard Target (1993) (produs de James Jacks si Sean Daniel), Darkman II: The Return of Durant (1995) (V) si Darkman III: Die Darkman Die (1996) (V), ambele produse de  Bradford May. Arnold Vosloo a aparut, de asemenea, in "American Gothic" (1995), pentru Fox si "Nash Bridges" (1996) pentru CBS.