Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom Hardy

      Biografie

      Tom Hardy s-a nascut pe data de 15 septembrie 1977 in Hammersmith, Londra, Anglia. Singur la parinti (tatal scriitor, mama artista), Tom a devenit un adolescent rebel cu un comportament foarte violent. Cu toate acestea, la varsta de 19 ani Tom a castigat un concurs de modeling. A studiat la Drama Centre London, dar nu a reusit sa termine cursurile pentru ca i s-a oferit un rol in Band of Brothers (2001) pe care l-a acceptat.


      In adolescenta a avut mari probleme cu alcoolul si drogurile. A mers la dezintoxicare, iar cu ajutorul parintilor si cu vointa sa, a reusit sa treaca peste acest moment si sa isi schimbe comportamentul. Din cauza acestor probleme, a urmat divortul de cea care ii fusese sotie timp de 5 ani.

       

      In urmatorii ani, Hardy a lucrat in mod constant in film, televiziune si teatru, jucand in The Virgin Queen(2005) si in Oliver Twist (2007).

       

      In 2008, a jucat rolul lui Handsome Bob in filmul lui Guy Ritchie, RocknRolla. In acelasi an, a jucat rolul lui Bronson, in filmul cu acelasi nume. In 2009 a jucat in drama The Take. Cel mai recent film al sau este Inception (2010), regizat de Christopher Nolan.

       

      In anul 2010, Tom Hardy s-a logodit cu actrita Charlotte Riley, cu care a jucat in filmul The Take (2009).