Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Taylor Kitsch

      Biografie

      Cunoscut pentru rolul liceanului Tim Riggins din serialul NBC, “Friday Night Lights”, actorul Taylor Kitsch si-a atins scopul atat in televiziune, cat si pe marile ecrane. Kitsch a inceput sa aiba intentii serioase in ceea ce priveste o cariera in actorie, in 2002, atunci cand s-a mutat la New York pentru a studia cu renumita Sheila Grey.

       

      Cariera sa „a decolat” in anul urmator dupa ce s-a intors in orasul natal din Vancouver, unde a obtinut primul sau rol important in filmul lui David Richard Ellis, ”Snakes on a Plane”, alaturi de Samuel L. Jackson. Filmul a fost lansat in luna august a anului 2006, de New Line Cinema.

       

      Apoi, Kitsch a jucat rolul elevului Pogue Perry in filmul regizat de Renny Harlin, The Covenant, care s-a clasat pe primul loc la box office in luna septembrie 2006. In thriller-ul elegant din Lakeshore Entertainment si Sony Screen Gems, patru vrajitoare tinere se lupta cu o forta puternica, supranaturala.

       

      Printre celelalte productii in care a aparut, se numara comedia regizata de Betty Thomas, ”John Tucker Must Die”, alaturi de Jesse Metcalfe, Ashanti, Sophia Bush si Brittany Snow, care a fost lansata de 20th Century Fox in iulie 2006, serialele ”Godiva’s” si ”Kyle XY”. Atunci cand nu este pe platourile de filmare, Taylor Kitsch se ocupa cu activitati de caritate pentru copii si isi petrece timpul cu familia si prietenii. 

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!