Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Poker 2

      (Ultimul corupt din România - 2011)
      97 min
      Comedie
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Poker 2

      Ultimul corupt din Romania ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu, care isi reiau cu maiestrie rolurile din Poker, dar si alte nume mari ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care vor da viata unor noi personaje savuroase in noua poveste.

       

       Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, ,,Ultimul corupt din Romania este un film de actualitate, al societatii de astazi, un film comic, dar in acelasi timp si critic”, asa cum il descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.

       

      Mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) devine doctor in stiinte si doneaza bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator.

       

      Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) – continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor - prin rotatie - Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat ca pe un salvator in „Poker”. Mai bine nu-l asteptau. Marcel – general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

      Voteaza Poker 2

      Trailer (1) Poker 2
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-01-18