Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Cinema Palace - Oradea

      Prezentare

      Cinema Palace Oradea este o noua destinaţie pentru petrecerea timpului liber. Îndeplinind condiţiile perfecte pentru transformarea spectacolului de cinema într-o experienţă de neuitat, Hollywood Multiplex Lotus Oradea deschide o nouă perspectivă pentru publicul interesat.

       

      Capacitatea Cinema Palace Oradea este de 683 locuri distribuite în 6 săli cu capacităţi cuprinse între 73 de locuri şi 242 locuri. Sălile sunt prevăzute cu ecrane panoramice, sisteme de sunet ultraperformanteSR, SRD, DTS, aer condiţionat şi fotolii comode prevăzute cu suporturi pentru băuturile răcoritoare. Deasemenea, Hollywood Multiplex Lotus Oradea este dotat cu un Candy Bar.

       

      În premieră mondială, cinematografele Cinema Palace şi CinemaPRO au depăşit  barierele tehnologiei şi au păşit, din luna mai 2009, în noua eră 3D, odată cu implementarea celui mai nou şi performant sistem digital şi 3D de la Sony şi RealD.


      Cinematografele din România trăiesc în aceste momente schimbărea. Pelicula trece pe un loc secundar în favoarea formatului digital şi a tehnologiei 3D. Formatul digital a suferit şi el, la rândul lui, o noua evoluţie: de la 2K la 4K, aceştia fiind parametrii celor mai evoluate tehnologii digitale implementate de către cinematografele din întreaga lume.


      Deşi în acest moment tendinţa este ca toate cinematografele din România sa implementeze tehnologia digitală 2K, un viitor ce nu înseamnă mai mult decât doi-trei ani, va presupune, în mod cert, implementarea tehnologiei 4K.  Implementarea tehnologiei 4K va contribui în mod cert la creşterea consumului de cinema datorită calităţii excepţionale a imaginii proiectate. Şi dacă pâna acum conta unde stai în sala de cinematograf ca să poţi vedea mai bine, din acest moment spectatorul român se poate aşeza unde doreşte şi va vedea la fel de bine, fără a mai avea dureri de cap şi ochii obosiţi la final.

       

      Deja există producţii care sunt filmate în 4K ("Che The Argentine sau Guerilla"), urmatorul film James Bond va avea imagini 4K, iar în câţiva ani majoritatea producţiilor vor fi filmate în 4K.


      Konfort + Kuloare + Kontrast + Klaritate = Kalitate 4K

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!