Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Cinema City VIVO! - Constanta

      Prezentare

      Cinema City Romania este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Central si de Est. Compania detine un lant de cinematografe Cinema City si IMAX® in Polonia, Ungaria, Cehia si Bulgaria. Compania este de asemenea cel mai mare operator de cinema in Israel. Dupa ce s-a listat cu success pe bursa din Varsovia, compania a lansat un program de dezvoltare a unei retele extinse si in Romania.


      Unul din lucrurile inedite pe care le aduce noul cinematograf din Constanţa săli dotate cu proiectoare 3D digitale, cinefilii vor sta foarte confortabil. Asta pentru că sălile dispun de fotolii noi, cu suport de pahar, produse în Franţa de o firmă renumită pentru profesionalism şi experienţă.


      Programul Cinema City Constanţa este de luni până vineri, de la ora 12:30 la 22:50 (ora de începere a ultimului spectacol), iar sâmbătă şi duminică de la 10:30 la 22:30.


      Un detaliu interesant este acela că preţul biletelor nu variază înfuncţie de premieră/ avanpremieră, etc., ci în funcţie de oră. Astfel, dacă te duci mai devreme, plăteşti mai puţin, dacă teduci mai târziu, plăteşti mai mult. 
      Pentru un film pe peliculă normală, vei scoate din buzunar între 14,50 şi 18,50 lei, iar pentru un film pentru pelicula 3D vei plăti între 17,50 şi 21,50 de lei plus 3,00 lei ochelarii.

       

      De menţionat şi admirat este faptul că pe ochelari vei plăti suma o singură dată, apoi mergi cu ei acasă şi îi refoloseşti la următoarele filme.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!