Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Fereastra secreta - 2004 (Secret Window)

      Sinopsis

      Johnny Depp, nominalizat la Oscar (2003 - Cel mai bun actor, Piratii din Caraibe) da tot ce are mai bun in acest thriller plin de suspans si actiune, la care se adauga o distributie de cinci stele: John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton (Castigator al Premiului Oscar in 1981 - cel mai bun actor in rol secundar, in Ordinary People) si Charles S. Dutton.

      Dupa o dureroasa despartire de sotia sa (Maria Bello), celebrul scriitor de romane Mort Rainey (Johnny Depp) este abordat la cabana sa de pe marginea unui lac de catre un strain pe nume John Shooter (John Turturro). Pretinzand ca Rainey a plagiat nuvela sa, psihopatul cere despagubiri.

      Cand pretentiile lui Shooter se transforma in amenintari si ulterior in crime, Rainey cere ajutor unui detectiv particular (Charles S. Dutton), insa cum nimic nu reuseste sa opreasca tavalugul groazei, Rainey incepe sa nu mai aiba incredere in nimeni si nimic.

      Un thriller psihologic socant, inspirat dintr-o scurta povestire a lui Stephen King, semnat de scenaristul filmului de succes Camera de refugiu, David Koepp.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!