Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei - 2004 (Starship Troopers 2: Hero of the Federation)

      Sinopsis

      Razboiul cu gandacii nu sa terminat. Aceasta continuare ne prezinta o mica echipa a infanteriei mobile care este inconjurata de catre insecte pe o planeta pustie.

       

      Din pacate pentru echipa ajutoarele sunt la o distanta mult prea iar radioul lor nu functioneaza. Singura lor sansa este sa se refugieze intr-o baza parasita a infanteriei de pe acea planeta. O data ajunsi la adapost sunt inconjurati de insecte.

       

      Totusi in aceasta baza il gasesc pe capitanul V. J. Dax. Acesta este eliberat si reuseste sa porneasca aparatura de protectie a bazei.

       

      Acum trebuie sa repare radioul si sa astepte sa fie salvati. Insa totul pare a se indrepta atunci cand un maresal este salvat si adus la adapost de catre doi necunoscuti.

       

      O data cu repararea radioului reusesc sa transmita un mesaj. Insa timpul de asteptare este foarte mare si ce nu stiu acestia este ca inamicul a reusit sa se infiltreze in baza si acum doreste sa ii elimine. Vor reusi sa realizeze ce pericol ii paste? Vor reusi sa reziste pana vor fi salvati?

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!