Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Henry Poole este aici - 2008 (Henry Poole Is Here)

      Sinopsis

      Henry Poole Is Here e o comedie dramatica e un om dezamagit care se ascunde intr-o suburbie linistita numai pentru a descoperi ca nu poate pacali fortele destinului. Intorcandu-se in cartierul umil in care a crescut, Henry alege sa traiasca intr-o singuratate desavarsita.

       

      Realitatea, insa, nu prea vrea sa il asculte. Vecinii bagaciosi il tot deranjeaza cu vizite dese si rugaminti inoportune. Situatia culmineaza cand peretele acoperit cu stuc din casa lui Henry pare a avea puteri supranaturale. Ultimul loc in care se ascundea s-a transformat in altar, iar gradina lui a devenit un soi de arena a dezbaterilor inflacarate despre credinta si destin.

       

      Cautand uitarea, cinicul Henry se trezeste, insa, in mijlocul comediei umane. Povestea moderna este regizata de Mark Pellington, care investigheaza minunile neateptate de zi cu zi. Un om fara credinta gaseste speranta. Un om fara speranta gaseste iubirea. Fie ca miracolele sunt reale, fie ca sunt induse de speranta si credinta, efectele lor asupra oamenilor sunt permanente.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!