Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Hamlet 2 - 2008 (Hamlet 2)

      Sinopsis

      Nu prea avem cum s-o spunem sa sune frumos: Dana Marschz este un tip grozav, dar fara prea mari realizari. Punctul forte din cariera sa de actor a fost o reclama la medicamente impotriva herpesului, iar noua sa cariera, cea de profesor de actorie la un liceu, este si mai putin implinita.

       

      Sotia sa il uraste, studentii il iau peste picior, iar criticul, de numai 13 ani, care scrie la Ziarul Scolii, ii face praf toate productiile. Cu toate astea, Dana nu este persoana care sa se lase doborata usor. Asa ca, atunci cand conducerea scolii ii suspenda fondurile pentru programul de actorie pe care il conduce, realizeaza ca are o singura sansa sa salveze programul.

       

      Sa ii motiveze pe studenti, sa-si salveze cariera, sa reaprinda scanteia in viata sa amoroasa, sa sustina Primul Amendament si foarte probabil sa schimbe lumea. Asa incepe aventura de a scrie si a pune in scena o cu totul originala, foarte…muzicala si extrem de jignitoare,  continuare a piesei Hamlet care e asa de groaznica, incat ar putea chiar sa aiba success…

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!