Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Clanul Lupilor - 2006 (Wolfhound)

      Sinopsis

      In urma anihilarii Clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, el devine un luptator de temut. Asa incepe epopeea lui Clanul Lupilor / Wolfhound.

       

      Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, el porneste intr-o calatorie plina de aventuri, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului sau, Wolfhound (Aleksandr Domogarov) elibereaza doi prizonieri, care se vor dovedi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit.

       

      Cei trei strabat si orasul Galirad, unde acesta primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elena, o tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar. Odata cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

       

      Cu un buget 20 de milioane de dolari, Clanul Lupilor / Wolfhound este filmul cel mai scump din istora cinematografiei ruse.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!