Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Coana mare: Asa tata, asa fiu - 2011 (Big Mommas: Like Father, Like Son)

      Sinopsis

      In comedia Coana mare: Asa tata, asa fiu/ Big Mommas: Like Father, Like Son, Malcolm Turner (Martin Lawrence), agentul FBI care obisnuieste sa de deghizeze intr-o femeie corpolenta si simpatica pentru a-si solutiona cazurile, este trimis intr-o noua misiune aventuroasa, numai ca de aceasta data este insotit de fiul lui vitreg pe nume Trent (Brandon T. Jackson).


      Dupa ce baiatul in varsta de 17 ani este martorul involuntar al unei crime si devine tinta criminalilor, Malcolm (Martin Lawrence) pune la cale un plan ingenios pentru a-si ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este imbracat in haine de femeie, i se pune pe cap o peruca si primeste prenumele Charmaine, dupa care este inscris la o scoala de arte frecventata exclusiv de catre fete.


      Evident ca tatal vitreg isi insoteste baiatul in aceasta aventura, apeland inca o data la trucurile ce il transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner in Coana Mare. Sarcina celor doi barbati deghizati este sa adune suficiente probe ca sa il incrimineze pe asasin, inainte ca acesta sa ii gaseasca si sa se razbune in comedia Coana mare: Asa tata, asa fiu/ Big Mommas: Like Father, Like Son.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!