Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Acum si atunci - 1995 (Now and Then)

      Sinopsis

      Acum si atunci / Now and Then este povestea a patru femei care isi amintesc de copilaria lor. Scriitoarea Samantha Albertson (Demi Moore), actrita Tina Tercell (Melanie Griffith), ginecologul Roberta Martin (Rosie O’Donnell) si casnica Christina DeWitt (Rita Wilson) sunt prietene inca din copilarie si se intalnesc dupa multi ani in momentul in care Christina trebuie sa nasca.

       

      Vazand gasca reunita din nou, Samanthe incepe sa povesteasca amintirile din vara anului 1970, cand fetele aveau doar 12 ani si intrau in adolescenta.

       

      Micuta Samantha (Gaby Hoffmann) se confrunta cu despartirea parintilor ei, Roberta (Christina Ricci) trebuie sa reziste in fata mortii mamei sale, Tina (Thora Birch) este suparata din cauza indiferentei parintilor ei, iar Christina (Ashleigh Aston Moore) incearca sa combata campania de dezinformare a mamei despre sex.

       

      Impreuna vorbesc despre baieti si primul sarut, compara modificarile fizice si psihice prin care trec si incearca sa ia legatura cu spiritul unui baiat care murise cu 30 de ani inainte. Demi Moore, al carei personaj este si narator, este si producatoarea filmului Acum si atunci / Now and Then.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!