Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Apa pentru elefanti - 2011 (Water for Elephants)

      Sinopsis

      Filmul Apa pentru elefanti spune povestea tânărului Jakob Jankovski (Robert Pattinson), caruia îi mor ambii părinţi într-un accident chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiţie, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparţinând unui circ care dădea reprezentaţii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii '30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.

       
      La circ îi cunoaşte pe Marlena (Reese Whiterspoon) şi August Rosenbluth (Christopher Waltz). El este directorul menajeriei circului şi dresorul animalelor, iar soţia sa participă în spectacol cu un număr cu cai dresaţi. Jacob va primi slujba de veterinar, ceea ce îl va aduce în anturajul familiei Rosenbluth, descoperind cruzimea lui August faţă de animale, dar şi faţă de oameni. Între Marlena şi Jacob izbucnește o dragoste intensă, cu atât mai mult cu cât este foarte periculoasă.


      Jacob se împrieteneşte cu clovnul pitic Kinko şi cu bătrânul Camel, care îl ajută să primească de lucru la circ. Tânărul va descoperi că lumea circului este plină de primejdii şi rivalitate, iar oamenii îşi au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca în poveste elefantul Rosie.


      Ştiaţi că...

       

      Sean Penn a fost distribuit pentru rolul lui August, renuntand, acesta a fost inlocuit de Christoph Waltz...
      Intr-o scena scosa la montaj din Vanity Fair (2004), Reese Witherspoon joaca rolul mamei lui Robert Pattinson….

      Channing Tatum şi Emile Hirsch, au dat proba pentru rolul lui Jacob Jankowski...
      Scarlett Johansson a refuzat rolul Marlenei...

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!