Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Jimi Hendrix - 1973

      Sinopsis

      Jimi Hendrix - Un rock-umentar de senzatie despre un muzician unic. In afara scenei era un om retras, aproape timid. Pe scena, devenea indragostit de chitara lui Stratocaster si ii dezvaluia toate secretele.

       

      Acest documentar de exceptie a reprezentat primul efort autorizat de a oferi publicului adevarul despre viata si activitatea muzicala a lui Jimi Hendrix. Familia lui Hendrix si prietenii apropiati, precum legendarii Eric Clapton, Mick Jagger, Pete Townsend si Little Richard se reunesc, depanandu-si amintirile despre marele chitarist rock al tuturor timpurilor.

       

      Pentru prima data, incursiunea in viata lui Jimi Hendrix si a mostenirii nepretuite lasate de el beneficiaza de un sunet exceptional, Dolby Digital 5.1 realizat de inginerul de sunet al lui Hendrix, Eddie Kramer si include 87 minute de elemente suplimentare intr-o editie speciala pe doua discuri.

       

      Traiesti din nou experienta magnetica a recitalurilor din cadrul concertelor din Monterey, Woodstock si de la Isle of Wight Festivals, London Marquee Club si Fillmore East. De la capodopera Purple Blaze, la Machine Gun si pana la Wild Thing si Hear My Train, Jimi Hendrix deschide portile catre o noua lume…

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!