Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Arma mortala 1 - 1987 (Lethal Weapon 1 D.C. )

      Sinopsis

      Filmul Arma mortala 1 / Lethal Weapon 1 D.C. este povestea plina de adrenalina a prieteniei care se leaga intre doi politisti, Martin Riggs (Mel Gibson) - un alb rebel si cam sarit care, de cand i-a murit sotia, se arunca in tot felul de actiuni riscante fara sa-i pese de viata, si Roger Murtaugh (Danny Glover) – politist de culoare.

       

      Familist convins, tatal unei fiice superbe pe nume Rianne, el tocmai a implinit 50 de ani, dar tot se mai gandeste ca ar fi putut fi medic. In numai 24 de ore, cei doi devin parteneri si trec impreuna printr-o nesfarsita cavalcada de aventuri; ucid mai multi baieti rai, supravietuiesc unei curse in desert, manuiesc toate armele posibile si imposibile, sar de pe cladiri, o salveaza pe Rianne, trec cu masina prin ziduri, sunt torturati, etc...

       

      Filmul Arma mortala 1 / Lethal Weapon 1 D.C. este plin de suspans si tine incordat spectatorul de la inceput pana la sfarsit. Capul tuturor atrocitatilor este un personaj amoral supranumit Generalul (Mitchell Ryan) care este ajutat de o bestie cu fata de om, calaul sau personal Joshua (Gary Busey). Arma mortala 1 / Lethal Weapon 1 D.C. este considerat de multi cel mai bun film dintre cele patru realizate pana in prezent din seria cu acelasi nume.

      Accentele comice ale acestui thriller au contribuit din plin la succesul imens al filmului. Coloana muzicala a filmului ii apartine lui Eric Clapton.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!