Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      - 2009 (Personal Effects)

      Sinopsis

      Dupa ce afla de violarea si uciderea brutala a surorii lui gemene, un tanar in varsta de 24 de ani pe nume Walter, care practica luptele in Iowa si aspira sa prinda un loc in echipa nationala, se intoarce in orasul natal pentru o a ajuta pe mama lui Gloria si accepta o slujba fara nici un viitor ca mascota.

       

      Mergand impreuna cu Gloria la o intrunire a familiilor victimelor unor crime, Walter o cunoaste pe frumoasa Linda, o vaduva al carei sot a fost impuscat de catre un prieten alcoolic si care il creste singura pe fiul ei adolescent surdo-mut pe nume Clay.

       

      Traumatizati de experienta dureroasa a pierderii unor persoane dragi, Walter si Linda relationeaza imediat si se implica intr-o legatura amoroasa fierbinte in pofida diferentei mari de varsta dintre ei.

       

      Walter il ajuta pe Clay sa depaseasca frustrarea cauzata de moartea violenta a tatalui sau si de sicanele la care il supun colegii de scoala, invatandu-l sa devina un luptator.

       

      Atata Linda, cat si Walter participa frecvent la procesele in care sunt acuzati criminalii sotului si respectiv surorii, verdictele date de judecator in ambele cazuri influentandu-le pentru totdeauna destinele.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!