Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Noi suntem Marshall - 2006 (We Are Marshall)

      Sinopsis

      Noi suntem Marshall / We Are Marshall relateaza povestea trista a unui antrenor de fotbal american care, dupa un cumplit accident de avion ce rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, incearca sa-si continue viata sportiva impreuna cu jucatorii supravietuitori .

       

      Fotbalul american este un sport care te solicita la maxim. In joc, ca si in viata, atunci cand esti doborat la pamant trebuie sa te ridici si sa continui. Insa pentru multi dintre cetatenii orasului Huntington West Virginia, soarta le-a rezervat o lovitura devastatoare; echipa de fotbal a Universitatii Marshall piere intr-un accident de avion.

       

      Cand i se cere ajutorul, antrenorul Jack Lengyel accepta o propunere pe care nici un alt antrenor nu ar primi-o; sa vina in oras si sa puna pe picioare o noua echipa la numai cateva luni de la tragicul accident. Matthew McConaughey il interpreteaza pe Lengyel, energicul si sufletistul antrenor al unei echipe formate din jucatori fara experienta ale caror sanse de victorie sunt foarte mici.

       

      Vointa, daruirea si puterea lor de lupta te vor fascina. Este timpul pentru competitie. Este timpul sa dai tot ce ai mai bun pana la fluierul final. Este timpul pentru Noi suntem Marshall / We Are Marshall.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!