Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Ocean`s Eleven - Faceti jocurile! - 2001 (Ocean's Eleven)

      Sinopsis

      In Ocean's Eleven - Faceti jocurile!, condamnatul carismatic si prefacut Danny Ocean (George Clooney) este eliberat conditionat din inchisoare si imediat incepe sa orchestreze cel mai nou plan al sau: sa realizeze cel mai indraznet jaf din istoria orasului Las Vegas.

       

       

      Tinta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage si MGM Grand. Adapostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se afla un seif care pazeste fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict (Andy Garcia), un intreprinzator elegant si nemilos.

       

      Pe cat de nemilos pe atat de inteligent, Benedict nu ezita sa faca orice crede el necesar pentru a obtine ceea ce vrea - fie el hotel sau fata. In acest caz, este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff (Elliott Gould) si de Tess (Julia Roberts), fosta sotie a lui Danny Ocean, care s-a mutat in Las Vegas pentru a incepe o noua viata in calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.

       

      Nu rata comedia Ocean's Eleven - Faceti jocurile!, un film in care George Clooney mai joaca alaturi si de Brad Pitt, Matt Damon si Casey Affleck.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!