Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Minciuna are picioare scurte - 2008 (Assassination of a High School President)

      Sinopsis

      Atunci cand cea mai populara si cea mai atragatoare fata din scoala pe nume Francesca Fachini ii cere sa faca o investigatie asupra furtului unor teste de admitere la colegiu din biroul directorului, jurnalistul de la ziarul liceului St. Donovan - Bobby Funke - scrie un articol in care il acuza de respectiva infractiune pe Paul Moore, nimeni altul decat fostul iubit al Francescai, starul echipei de baschet si presedintele consiliului elevilor.

       

      Articolul il transforma brusc pe Bobby Funke intr-o persoana respectata de catre colegi si de catre directorul Kirkpatrick, un veteran excentric si deziluzionat al Razboiului din Golful Persic. 

       

      Dupa ce reprezentantii Universitatii Northwestern il inscriu pe Bobby Funke intr-un prestigios program de jurnalism si ii solicita sa prezinte informatii suplimentare bine verificate despre caz, tanarul incepe sa sape mai adanc si devine din ce in ce mai suspicios si mai nesigur ca Paul Moore este persoana aflata in spatele furtului.

       

      Decis sa afle adevarul, Bobby Funke reuseste sa scoata la lumina afacerile sordide de la liceul St. Donovan si conspiratia care ameninta sa arunce in aer structurile scolii.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!