Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Pasiune si destin - 2007 (Blood and chocolate)

      Sinopsis

      Multe existente ascund secrete intunecate, insa nici unul nu se compara cu cel al lui Vivian (Agnes Bruckner), tinara care, in urma cu zece ani, a asistat la masacrarea familiei ei de catre un grup de oameni care dorea sa le smulga un secret purtat in singe in drama Pasiune si destin / Blood and chocolate.

       

      Vivian a scapat refugiindu-se in padurile din muntii din Colorado si transformindu-se in ceva ce vinatorii n-ar fi gasit niciodata: un lup. Peste ani, Vivian traieste o viata lipsita de primejdii in Bucuresti, sub protectia lui Gabriel (Olivier Martinez), puternicul si enigmaticul lider al singurei fratii de oameni-lup existente pe Pamint. Aiden Galvin (Hugh Dancy) este un artist care cauta la Bucuresti informatii despre oamenii-lup pentru noul sau roman.

       

      Cind Aiden o cunoaste pe Vivian, nu banuia ca este atit de aproape de fiintele mitologice care-l preocupa. Iar dragostea dintre cei doi va trebui sa depaseasca bariere ridicate in sute de ani, cu atat mai mult cu cat prima noapte cu luna plina, in care lupii isi cauta prada, se apropie. Nu rata Pasiune si destin / Blood and chocolate, o drama impresionata care de va cutremura!

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!