Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Triaj - 2009 (Triage)

      Sinopsis

      Triaj / Triage este povestea fotoreporterului de razboi Mark Walsh (Colin Farrell) care pleaca impreuna cu prietenul si colegul sau David in Kurdistan pentru a furniza editoarei lor Amy imagini graitoare ale conflictului armat dintre kurzi si irakieni.

       

      In vreme ce David decide sa se intoarca la sotia lui Diane, care este insarcinata, Mark Walsh ramane in zona de conflict si este grav ranit, fiind salvat de catre excentricul doctor Talzani, care a improvizat un spital in corturi si in pesteri si care ii impusca cu propria mana pe pacientii irecuperabili.

       

      Dupa ce revine acasa, Mark afla cu surprindere ca David nu a mai ajuns in SUA si ca el insusi ar putea detine cheia solutionarii misterului disparitiei acestuia.

       

      Fiind atat de traumatizat incat ramane paralizat pe fond psihosomatic si fiind bantuit de cosmaruri ingrozitoare, Mark Walsh este tratat de catre psihiatrul Joaquin Morales, nimeni altul decat bunicul partenerei sale de viata Elena.

       

      Intre Elena si Joaquin Morales exista o tensiune latenta generata de faptul ca batranul a fost un suporter al generalului Franco in timpul Razboiului Civil din Spania, iar nepoata nu il poate ierta pentru actiunile sale indreptate impotriva loialistilor spanioli.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!