Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Recompensa cu bucluc - 2010 (The Bounty Hunter)

      Sinopsis

      Recompensa cu bucluc / The Bounty Hunter este povestea lui Milo (Gerard Butler), un vanator de recompense care primeste misiunea de a aresta si a aduce in fata justitiei o femeie care a savarsit o infractiune marunta si a fost eliberata pe cautiune, insa a omis sa se prezinte la proces.


       

      Daca la inceput totul parea floare la ureche, situatia se complica atunci cand Milo isi da seama ca femeia in cauza este chiar fosta lui sotie, Nicole (Jennifer Aniston).

       

      Cei doi au avut o casnicie turbulenta si plina de scantei, dar nelipsita de pasiune. Desi noua slujba ii impune sa nu se implice emotional in misiunile sale, Milo nu poate ramane indiferent in fata lui Nicole, iar intre cei doi izbucnesc o serie de conflicte amuzante si un schimb de replici sarcastice.

      In vreme ce Milo se straduieste fara succes sa o aresteze, Nicole pune la cale tot felul de trucuri ingenioase pentru a scapa.

       

      Pe parcursul derularii evenimentelor, Nicole risca sa se indragosteasca din nou de fostul sot… Recompensa cu bucluc / The Bounty Hunter este o comedie plina de aventura si romantism care te va cuceri din prima clipa.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!