Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Robert Pattinson în celebrul muzeu Madame Tussauds

      1 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Robert Pattinson, devenit cunoscut cu ocazia rolului din populara serie “Twilight / Saga amurg”, a fost imortalizat în ceară şi urmează să fie expus în celebrul Muzeu al Figurilor de Ceară din Marea Britanie, alături de nume mult mai sonore, devenite statui, precum Johnny Depp, Brad Pitt, Angelina Jolie sau Marilyn Monoroe.

       

      Lucrarea a durat patru luni şi a costat nu mai puţin de 240,000 de dolari, însă, cu siguranţă îşi va merita toţi banii, dacă e să luăm în considerare numărul fanelor care vor trece pragul muzeului Madame Tussauds în lunile următoare, pentru a se lăsa fotografiate alături de idolul lor (apropo, Robert Pattinson mai are încă o statuie de ceară în celebrul muzeu).

       

      Robert Pattinson în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune spectaculoasă pe scena internaţională, devenind celebru odată cu rolul vampirului Edward Cullen din “Twilight / Saga amurg”.

       

      Statuia din ceară a simpaticului actor britanic va rămane expusă în Muzeul Figurilor de Ceară din Blackpool până la sfârşitul lunii noiembrie, când va pleca în turneu în jurul lumii.

       

      Cel de-al cincilea şi ultimul film din seria “Twilight” – “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, continuă povestea cuplului Bella – Edward Cullen, şi urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 16 noiembrie.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Kristen Stewart, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Nikki Reed, Billy Burke, Ashley Greene, Dakota Fanning, Michael Sheen, Maggie Grace şi Jackson Rathbone.


      Merită să menţionăm, de asemenea, cele mai recente proiecte cinematografice ale lui Pattinson, precum Bel Ami”, o adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant şi “Cosmopolis”, în regia lui David Cronenber. Blacklist”şi  The Rover” sunt cele două proiecte viitoare ale tânărului actor.

       

       

      Vezi trailere filmului

       

       

      Saga Amurg: Zori de zi - partea II e disponibil pentru a fi vazut online. Click aici:

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!