Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Tom Cruise îl doreste pe regizorul McQuarrie pentru “Misiune imposibilă V”

       

       

       

       

       

      Imediat ce Brad Bird a confirmat faptul că nu va mai regiza “Misiune imposibilă V”, producătorii de la Paramount Pictures au pornit în căutarea unui nou regizor. Conform publicaţiei Deadline, Christopher McQuarrie este cel care ar putea să stea la cârma celui de-al cincilea film din seria “Misiune imposibilă”, care îl are ca protagonist pe Tom Cruise.

       

      De altfel, atât Cruise cât şi producătorul J.J. Abrams şi-l doresc pe McQuarrie în noul lor proiect, care se află într-o fază incipientă de dezvoltare.   Paramount şi casa de Producţie Skydance urmează să angajeze scriitori pentru scenariul peliculei “Misiune imposibilă 5”. Tom Cruise a mai colaborat cu McQuarrie la filmele "Jack Reacher" şi "Valkyrie", iar acum rămâne de văzut dacă cei doi vor face din nou echipă împreună. Chiar dacă mai este mult timp până la demararea acestui proiect, cei de la Paramount au trecut “Misiune imposibilă 5” în capătul listei de priorităţi.

       

      Într-un interviu recent acordat publicaţiei Total Film pentru promovarea noului său proiect, “Jack Reacher”, simpaticul actor a oferit şi câteva detalii despre materializarea proiectului “Misiune imposibilă 5”: “Deja lucrăm la mai multe imagini. Stabilim detalii conceptuale. Îmi place să călătoresc şi să promovez filme diferite, pentru că ajung în tot felul de locuri şi mereu mă plimb să văd oraşele. Sunt foarte atent la arhitectură, metrou…şi astfel îmi vin în minte mai multe secvenţe" .

       

      Lansat în SUA pe 16 decembrie 2011, “Mission: Impossible – Ghost Protocol” a obţinut încasări de 209,3 milioane de dolari numai în America şi un total de 693 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a doborât recordul stabilit până atunci de franciză şi a devenit proiectul cu cele mai mari încasări din cariera lui Cruise (recordul anterior era deţinut de pelicula “ War of the Worlds”, lansată în 2005).


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!