Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Peter Jackson speră că va începe filmările pentru continuarea animaţiei „Tintin” anul viitor

       

       

       

       

       

       

      După cum a declarat recent Peter Jackson, o continuare a filmului regizat de Steven Spielberg, „The Adventures of Tintin” se află în curs de dezvoltare. Planul iniţial era de a începe filmările vara trecută, însă decizia de a extinde adaptarea după J.R.R. Tolken, „The Hobbit” într-o trilogie de succes, i-a luat ceva timp lui Jackson.

       

      În timpul turneului de promovare a producţiei „An Unexpected Journey”, Jackson le-a declarat reporterilor din Belgia, că intenţionează să filmeze o continuare pentru „Tintin” anul viitor, cu o dată de lansare în 2015.

       

      Să nu uităm faptul că Jackson va trebui să se ocupe şi de al doilea film „The Hobbit”, „The Desolation of Smaug”, care va fi lansat în decembrie 2013.

       

      Primul film Tintin a primit recenzii pozitive, dar a fost în mare parte trecut cu vederea la premiile din 2012 în ciuda rezultatelor obţinute la Oscar de cei doi creatori ai săi. A obţinut un Glob de Aur pentru cel mai bun film de animaţie, dar nu a fost nominalizat încă la nici o categoriile la Premiile Oscar.

       

      Jackson nu a menţionat detalii cu privire la distribuţie, însă ne aşteptăm ca Andy Serkis, să se întoarcă pentru a-şi împrumuta vocea căpitanului Haddock.

       

      The Hobbit: An Unexpected Journey”, cu Martin Freeman în rolul lui Bilbo Baggins va fi lansat mâine, 14 decembrie, urmând ca cel de-al doilea film (intitulat The Desolation of Smaug) să fie lansat în decembrie 2013. Ultima tranşă, „There and Back Again”, va sosi în vara anului 2014.

       

       

      Sursa: collider.com

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!