Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » De ce este Amy Adams perfectă pentru rolul jurnalistei Lois Lane?

       

       

       

       

       

      Având în vedere că mai sunt doar două săptămâni până la lansarea filmului Man of Steel, ar cam fi momentul să vorbim despre distribuţia filmului.

       

      Ce părere aveţi despre Amy Adams? Este cu adevărat talentată? Pentru cei care nu ştiu, actriţa a ieşit din anonimat odată cu rolul din filmul Enchanted, produs de Disney Princess.

       

      Pe vremea când se făcea reclamă exagerată la The Dark Knight Rises, urmăream mereu ştirile. Într-o zi, am văzut un articol despre o nouă ecranizare a poveştii îndrăgitului personaj, Superman. Prima întrebare care mi-a venit în minte a fost: cine ar fi potrivit pentru rolul lui Superman şi cel al lui Lois Lane? Era nevoie de un actor care să interpreteze cu măiestrie legendarul personaj. În cele din urmă, a fost ales Henry Cavill.

       

      Apoi, după ce am văzut performanţa modestă a lui Kate Bosworth din Superman Returns, m-am gândit imediat că Amy Adams ar fi perfectă pentru rolul lui Lois Lane în Man of Steel. Acest lucru se întâmpla înainte ca cineva să fie distribuit. Când am auzit că a fost acceptată, m-am bucurat mult pentru ea.

       

      Amy este una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din industria cinematografică. Calităţile ei au ajutat-o pe Lois să devină o jurnalistă de succes la Daily Planet, în timp ce frumuseţea ei l-a cucerit pe Clark Kent / Superman. Dacă aş ajunge vreodată actriţă, mi-ar plăcea să lucrez cu ea. Este pur şi simplu perfectă pentru rolul lui Lois Lane.

       

      Iată o imagine ce poate confirma cele spuse mai sus:

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!