Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Irina Nistor este o bunicuță cârcotașă în animația "Justin și cavalerii 3D"

       

       

       

       

      Supranumită ,,vocea filmelor”, Irina Nistor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea cinematografiei românești și va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D.

       

      ,,Ce poate fi mai grozav decât o bunicuță, cu coc și ochelari, plină de sfaturi și puțin ironică,  pe care o cheamă Lily  (și care mai are și ochii albaștri, visul meu de când mă știu),  înregistrată cu umor și răbdare la Studiourile MediaPro, unde în sfârșit, după 24 de ani, mi s-a împlinit ceea ce atâta am râvnit : să fac un dublaj de-adevăratelea, (triplaj, cum ar fi zis colegul de la Cațavencii, că tot e în 3D!) pe un personaj simpatic și atașant, căruia i-a dat glas, pe englezește, nimeni alta decât extraordinara Julie Walters din Harry PotterFetele din Calendar și Billy Elliot, o irlandeză, la origine, ca să fie racord cu clipul Taxi.”, a declarat Irina Nistor despre experiența dublajului pentru animația Justin și cavalerii 3D.              

       

      Ca orice bunică, își iubește nepotul și îl încurajează să își urmeze visul. Ea este cea care îi dă primul imbold lui Justin, atunci când îi dezvăluie secretul locației unde cavalerii se antrenau.

       

      Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

       

       

      După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

       

      Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

       

      Irina Nistor face o interpretare de zile mari în animația Justin și cavalerii 3D, din 4 octombrie în cinematografe. Un film distribuit de MediaPro Distribution.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!