Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Demi Moore vrea să divorţeze de Ashton Kutcher

      10 octombrie 2011

      Autor: Delia Traistaru

      Actriţa americană Demi Moore a consultat un avocat specializat în divorţuri, după ce ultima ei încercare de a-şi salva mariajul cu Ashton Kutcher a eşuat, afirmă o sursă.

       

      Cel de-al treilea mariaj al actriţei în vârstă de 48 de ani a început să se clatine serios după apariţia în presa americană a unor speculaţii privind infidelitatea soţului ei, actorul Ashton Kutcher.

       

      Potrivit presei americane, Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, ar fi înşelat-o pe Demi Moore cu starleta Sara Leal, în vârstă de 23 de ani, înt-un hotel, la sfârşitul lunii septembrie.

       

      "Demi Moore se simte complet umilită. De aceea, vineri, a consultat un avocat specializat în divorţuri. Discuţia a vizat aranjamentele financiare şi felul în care divorţul îi va afecta bunurile.Averea ei este de aproximativ 150 de milioane de dolari, iar averea lui se apropie şi ea de această sumă. Este o decizie importantă şi foarte greu de luat pentru Demi Moore."

       

      "A încercat cu disperare să îşi salveze căsnicia. Însă povestea cu Sara Leal a fost greu de negat pentru Kutcher, deoarece a fost susţinută de fotografii elocvente".


      Demi Moore a fost de acord să meargă cu Ashton Kutcher la un centru aparţinând cultului Kabbalah specializat în consiliere maritală. "Însă nu a funcţionat. A terminat-o cu el".


      Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!