Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » "Avioane", disponibil pe DVD, din 5 februarie

      6 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor

       

       

       

       


      Walt Disney ajunge cu o viteză uluitoare la mari altitudini deasupra norilor şi prezintă Avioane, o nouă animaţie încântătoare şi plină de culoare, disponibilă pe DVD din 5 februarie, în toată reţeaua de magazine Penny şi XXL.

       

      Simpaticul şi timidul Stropi (vocea lui Dane Cook) este unul dintre acele avioane care aspiră să participe într-o cursă de zbor la mari înălţimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — şi se întâmplă şi să îi fie frică de înălţimi. Aşa că apelează la un aviator cu experienţă din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei. Curajul lui Stropi este supus unui test extrem, căci aspiră să atingă înălţimi pe care nu le-a crezut posibile, dând unei lumi fascinate inspiraţia de a se avânta spre înălţimi.

       

      Spin-off al seriei de succes Maşini, animaţia Avioane face o incursiune amuzantă în istoria aviaţiei şi parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile.

       

      Ediţia pe DVD conţine varianta dublată în limba română a filmului, dar şi o serie de elemente bonus spectaculoase printre care se numără: În culise: planul de zbor al lui Klay; Cunoaşteţi concurenţii: El Chu, Ripslinger, Stropi, Ishani; Scurtmetraj Mickey Mouse "Croissant de Triomphe" şi altele.

       

      Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, animaţia Avioane poate fi achiziţionată, începând cu 5 februarie, în format DVD, doar din reţeaua de magazine Penny şi XXL.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!