Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Află ce-i de văzut în acest weekend în cinematografe!

       

       

       

       

       

      Începutul lunii aprilie vine doar cu două premiere: blockbusterul Captain America: The Winter Soldier şi comedia Adio, dar mai stau puţin. V-am pregătit mai jos o scurtă descriere şi câteva imagini, pentru a vă ajuta să vă decideţi pe care să-l vedeţi!

       

      CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

       

      Una dintre cele mai aşteptate producţii ale acestei primăveri, Captain America: The Winter Soldier, a ajuns în cinematografe. Filmul continuă povestea lui Steve Rogers (Chris Evans), care încearcă să îşi accepte rolul în această lume modernă şi face echipă cu Văduva Neagră (Scarlett Johansson), pentru a lupta împotriva unui inamic puternic, pe care îl prind în Washington-ul zilelor noastre. Din distribuţie fac parte şi Dominic Cooper, Robert Redford, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Frank Grillo şi Sebastian Stan, actor născut în Constanţa şi emigrat apoi în Austria şi Statele Unite.

       

       

      ADIO, DAR MAI STAU PUŢIN

       

      Patru suflete pierdute, un prezentator TV căzut în dizgrație, Martin Sharp (Pierce Brosnan), o adolescentă obraznică și cu gura mare, Jess (Imogen Poots), o mamă singură și singuratică, Maureen (Toni Collette) și un muzician american megaloman, care acum a ajuns să livreze pizza, JJ (Aaron Paul), decid să-și pună capăt vieții cu toții în aceeași noapte, în Ajunul Anului Nou.   Întâmplarea face ca cei patru străini disperați să se întâlnească în același loc - pe acoperișul unui zgârie nori din Londra, care și-a căpătat renumele de “Turnul sinucigașilor”. Cei patru decid să-și amâne planul comun pentru încă șase luni, și încep să formeze o familie neconvențională și disfuncțională. Devin vedete în media și încep să caute împreună motive ca să trăiască.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!