Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Filmările pentru FAST & FURIOUS 7 au fost reluate la Abu Dhabi. Fraţii lui Paul Walker vor termina scenele în care trebuia să apară regretatul actor

       

       

       

       

       

      Filmările pentru FAST & FURIOUS 7 au fost reluate la Abu Dhabi. Cu această ocazie, producătorii francizei au transmis un comunicat oficial destinat fanilor lui Paul Walker şi ai seriei care în 2015 îşi va lansa cel de-al şaptelea capitol:

       

      "FAST & FURIOUS a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagoniştii sunt uniţi prin legături de familie, şi aşa ne-am simţit cu toţii în cei peste treisprezece ani de când lucrăm împreună. Exact aceste sentimente le împărtăşim şi cu fanii noştri.

       

      Familia noastră a trecut printr-un şoc de neimaginat în noiembrie 2013. Am avut nevoie de timp ca să-l plângem pe Paul, fratele pe care noi l-am iubit, şi pe care l-am pierdut atunci, am avut nevoie de timp ca să ne dăm seama dacă trebuie să mergem mai departe sau nu cu filmul nostru.

       

      Ne-am consultat cu toţii şi am simţit că singura alegere pe care o putem face este să mergem mai departe. Suntem convinşi că fanii noştri aşa îşi doresc, şi suntem convinşi că şi Paul la fel şi-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum şi majoritatea scenelor de acţiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.

       

      Am reînceput filmările şi acum i-am primit în mijlocul familiei noastre pe Caleb şi Cody, fraţii lui Paul. Caleb şi Cody ne ajută să terminăm unele secvenţe de acţiune rămase nefinalizate de la filmările cu fratele lor, dar şi să completăm unele mici scene rămase nefinisate. Faptul că îi avem pe platourile de filmare ne face să simţim ca şi cum Paul e şi el cu noi.

       

      Suntem la mai puţin de un an distanţă de premiera cu FAST & FURIOUS 7, şi acesta e cel mai important film pe care l-am făcut vreodată împreună. Acest capitol îi va permite lui Brian O’Conner să dăinuie pentru totdeauna, şi nouă, să-l omagiem pe Paul în rolul care l-a definit pentru totdeauna.

       

      Am vrut să împărtăşim acestea direct vouă, fanilor noştri, şi să vă mulţumim pentru dragostea şi sprijinul pe care ni le-aţi arătat mereu, acum, când ne apucăm din nou de lucru."

       

      Filmul se va lansa in cinematografe pe 10 aprilie 2015.

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!