Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Fă-ți un #SELFIE cu Smiley și intri în Cartea Recordurilor

       

       

       


       

      Dacă până acum, 1 mai însemna pentru toți românii mici, bere și grătare, anul acesta, debutul sezonului estival este marcat de o surpriză de proporții epice: 1 mai 2014 înseamnă posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare #SELFIE făcut vreodată. Evenimentul, o premieră pentru România și pentru întreaga lume, se va desfășura la mare, în Mamaia, pe plaja Nordcortul The Mission, începând cu ora 20 și va asigura accesul gratuit pentru toți cei care vor să scrie istorie cu #SELFIE. 

       

      Joi1 mai, fenomenul #SELFIE, cel care a inspirat și filmul cu același nume, atinge noi culmi: unele demne de Guiness Book. Peste 1000 de persoane sunt așteptate să participe la evenimentul care va marca întreaga vară. Sub privirile reprezentanților Guiness Book, participanții sunt invitați să stabilească împreună un nou record mondial pentru cel mai mare număr de oameni care își fac un #SELFIE în același timp. 

       

      Tot ce trebuie să facă este să vină la cortul The Mission, pe plaja Nord din Mamaia, cu un smartphone cu care să poată imortaliza clipa de glorie care îi va înscrie direct în Cartea Recordurilor. 

       

      Accesul este gratuit, iar spectacolul se anunță a fi unul incendiar, exact în spiritul #SELFIE: cu distracție de zile mari și supradoză de veselie. Nici vedetele nu vor lipsi de la momentul istoric în care românii vor stabili un nou record mondial. Începând cu ora 20, alături de MC George Vintilă, vor încinge atmosfera cei de la Lala Band, iar de la ora 21Smiley, cel mai în vogă artist al momentului, va face show împreună cu Alex Velea. Şi actorii principali din filmul #SELFIECrina SemciucOlimpia MelinteFlavia HodjaAlex CălinVlad Logigan și Levent Sali vor fi prezenți la eveniment. 

       

      Fenomenul #SELFIE continuă să schimbe lumea, căpătând pe zi ce trece din ce în ce mai mulți adepți. Din 9 mai, aceștia se vor putea bucura pe marile ecrane și de filmul #SELFIE, în regia Cristinei Iacob, o premieră pentru cinematografia românească prin abordarea fresh și subiectul actual.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!