Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Cele mai interesante premiere ale lunii mai 2014!

      30 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor

       

       

       

       

       

      După un aprilie mai mult decât relaxat, cu puţine premiere în cinematografe,  oferta pentru luna mai este mult mai bogată şi diversificată. Iată care sunt recomandările noastre:

       

      Uimitorul Om-Păianjen 2 / The Amazing Spider-Man 2 – 2 mai


      Cea mai importantă luptă pe care Spider-Man a dus-o până acum a fost cea cu el însuşi: trebuia să găsească un echilibru între obligaţiile obişnuite ale lui Peter Parker şi responsabilităţile extraordinare ale lui Spider-Man. Însă în "The Amazing Spider-Man 2", Peter se va confrunta cu o situaţie mult mai copleşitoare.Cu toate că se bucură de beneficiile care vin cu faptul că e super-erou: plimbări printre zgârie-norii din New York, o iubită frumoasă şi admiraţia oamenilor, Peter Parker trebuie să ia în calcul că el este singurul care îi poate proteja pe oameni de villain-ii care atacă oraşul. 

       

      Gigolo de ocazie / Fading Gigolo – 2 mai

       

      Fioravante decide să muncească pe post de Don Juan profesionist pentru a-l ajuta pe prietenul său, Murray, aflat în mare impas financiar. Astfel, Murray devine managerul (sau mai bine zis peştele) său şi începe să îi găsească cliente frumoase, de bani gata, aflate în căutarea unor nopţi pline de pasiune. 

       

      Urma scapă turma / A Million Ways to Die in the West – 6 mai

       

      Filmul îl are în centru pe Albert, un cioban care e prea fricos să se prezinte la un duel și în consecință este părăsit de iubită. Pentru a o recâștiga, acesta apelează la sfaturile nevestei unui tâlhar, care îl învață cum să dueleze. Lucrurile se complică atunci când Albert se îndrăgostește de ea și soțul acesteia reapare în peisaj.

       

      The Other Woman / The Other Woman – 9 mai


      Niciodată să nu stârneşti dorinţa de răzbunare a unei femei! Un bărbat afemeiat află asta pe propria piele când amanta sa descoperă că nu este unica femeie din viaţa lui. Iute la mânie, bate palma cu soţia amorezului şi pune la cale un plan de răzbunare ce-l va face pe nătăfleţ să regrete până şi ziua când s-a născut.

       

       

      Selfie / Selfie – 9 mai


      În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel!   Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă orice le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

       

      Violetta în concert / Violetta The Concert – 9 mai


      Filmul surprinde performanțele live și dă fanilor seriei Violetta o șansă de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de performanțe muzicale live. Spectatorii vor vedea pregătirile febrile din momentele de dinainte urcării pe scenă și îi vor putea vedea și cum își petrec actorii din serial timpul lor liber.

       

      Godzilla / Godzilla – 16 mai

       

      "Godzilla va readuce celebrul personaj la esenţa sa epică prin intermediul unei pelicule de acţiune întunecate, pertinente", se menţionează în comunicatul de presă al studiourilor implicate in producţia remake-ului.

       

      O teribila creatură semi-acvatică,o reptilă gigantică modificată genetic iese la suprafața din marele ocean și începe să distrugă Los Angeles-ul. Politia locală împreună cu armata și cu marina încep să atace din toate părțile creatura care pare imună la tot, și pare că are o foame de nestăpânit. 

       

      Vecinii de coşmar / Neighbors – 16 mai


      Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

       

       

      X-Men: Viitorul este trecut / X-Men: Days of Future Past – 23 mai

       

      Acţiunea alternează între trecut şi viitor, în care X-men luptă cu frăţia de mutanţi răi ai lui Mistique şi un viitor în care X-men nu reuşesc să împiedice asasinarea senatorului Robert Kellz de către Frăţie. În acest viitor, Sentinele sunt la cârma Statelor Unite ale Americii şi mutanţii trăiesc în lagăre de intinerare. În prezent, X-men sunt avertizaţi de Kitty Pryde, care are puterea de a-şi trimite mesaje din viitor, despre posibilul viitor. Mintea ei călătoreşte în timp şi se posedează pe sine atunci când era tânără. Misiunea îi reuşeşte şi se întoarce în viitor, dar în ciuda succesului ei, viitorul încă mai există ca un viitor alternativ, mai degrabă decât un viitor real. Filmul va fi un sequel atât la X-men - First class, cât şi la prima trilogie.

       

      Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy / Legends of Oz: Dorothy’s Return – 23 mai

       

      Dorothy Gale (Lea Michele) împreună cu căţeluşul ei, Toto, se întoarce în Kansas şi descoperă oraşul devastat. Ea decide să se ducă din nou la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (Kelsey Grammer), Sperietoarea (Dan Aykroyd) şi Leul (Jim Belushi) şi află că sunt în mare pericol.

       

      În noua călătorie spre Oz, Dorothy întâlneşte un om făcut din gelatină, care nu poate gândi singur (Hugh Dancy), o prinţesă de porţelan (Megan Hilty) şi mulţi alţii. Cu ajutorul noilor ei prieteni, va încerca să îl înfrângă pe Jester (Martin Short), care vrea să controleze Oz-ul.

       

      Maleficent / Maleficent – 30 mai


      Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. 

       

       

      Edge of Tomorrow / Edge of Tomorrow – 30 mai


      Acţiunea este cât se poate de ofertantă pentru marele ecran, mai ales dacă studiourile nu vor ţine cu tot dinadinsul să primească un rating care să le permită accesul în sala de cinema şi copiilor de câţiva anişori.

      Avem o lume invadată de extratereştri, cu care omenirea se luptă şi se tot luptă. Numărul limitat de soldaţi ai oamenilor este compensat de o tehnică de resuscitare a acestora, ceea ce înseamnă că soldatul ucis azi se poate întoarce mâine în luptă bine merci. Eroul este Keiji Kiriya (punem pariu că numele va fi americanizat în noul scenariu), iar acesta moare şi iar moare pe câmpul de luptă. Doar că la a 158-a repetare a acestui calvar aparent fără sfârşit, Keiji întâlneşte o femeie soldat care şi-a obţinut supranumele de "The Bitch of War". Întâlnirea îl face să spere că are o şansă să scape de nemilosul său destin ori prin viaţă, ori printr-o moarte definitivă.


      The Two Faces of January / The Two Faces of January – 30 mai


      1962. Un fabulos cuplu american ajunge la Atena la bordul unei bărci prin Canalul Corintului: carismaticul Chester MacFarland şi mai tânara sa soţie, Colette. În timp ce vizitează Acropolele, ei îl întâlnesc pe Rydal, un tânăr american ce vorbeşte limba greacă şi lucrează ca ghid turistic, dar îi curăţă pe turişti de bani cu schemele sale.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!