Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Andreea Esca, Loredana, Smiley - la premiera de gală a comediei #SELFIE, joi, la CinemaPRO

       

       

       

       


      Cea mai fresh comedie românească, filmul #SELFIE va avea premiera de gală joi8 mai, cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

       

      Alături de regizorul filmului, Cristina Iacob, vor străluci pe covorul roșu tinerii actori din rolurile principale: Flavia Hojda, Crina Semciuc şi Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin. Cei care îi vor susține cu sfaturi chiar si în lumina reflectoarelor vor fi actorii deja consacrați din #SELFIE, precum: Răzvan VasilescuAlina ChivulescuDan Chișu și Răzvan Fodor.

       

      Premiera #SELFIE va fi salutată și de un număr impresionant de celebrități, în frunte cu vedetele tv: Andreea Esca, Iulia Vântur, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, George Buhnici șiAdina Galupa.

       

      Reprezentanții industriei muzicale vor fi și ei prezenți în această seară la CinemaPRO, pentru a vedea în premieră #SELFIE, cel mai nou film cu și despre adolescenți: Smiley, LoredanaMarius MogaWhat’s UpLa La BandRed BlondeGrimus și Liviu Teodorescu fiind doar câțiva dintre artiștii care vor face senzație la acest eveniment.

       

      Încă din titlu, filmul propune o incursiune în fenomenul selfie, unul extrem de celebru în rândul tinerilor, redat succesiv pe întreaga derulare a acțiunii, prin imortalizarea protagoniștilor în diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile și postarea fotografiilor pe rețelele de socializare.

       

      Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache și Cristina Iacob, #SELFIE spune povestea a trei adolescente, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!