Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Dana Rogoz dă viață unei zâne bune în animația "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy"

       

       

       

       

       

      La scurt timp după ce a dat viață unui băiețel de nota 10, Dana Rogoz revine din 23 mai pe marile ecrane în interpretarea lui Glinda, zâna cea bună din mult-așteptata animație: Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, care începând de astăzi va putea fi vizionată în cinematografele din toată țara.

       

      ,,Nu este prima oară când dublez un personaj animat, dar primesc de fiecare dată cu mare bucurie propunerile de a participa la proiectele animate. Mereu am crezut că aceste personaje au suflet, pentru că poartă emoţiile actorilor care le dau viaţă. Aşa că sunt încântată că am putut dărui o părticică din sufletul meu personajului din Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy. Eu o interpretez pe Glinda, o zână bună care, din cauza unei vrăji, se transformă în păpuşă. Provocarea rolului a venit tocmai la interpretarea păpuşii, deoarece aceasta avea un ritm mecanic şi vorbea sacadat. Abia aştept să văd filmul la cinema! Sper ca şi pe viitor să am parte de astfel de proiecte şi să mă bucur de ele văzându-le împreună cu fiul meu.”, declară Dana Rogoz despre provocarea interpretării unei zâne bune.

       

      Zâna cea bună este cea care ajută la menținerea păcii în ținutul Oz. O aliată de încredere pentru Dorothy, Glinda (Dana Rogoz) reprezintă bunătatea întruchipată și dă dovadă de cel mai fin simț al umoru Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy este o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare.     

       

      Din coloana sonoră a animației face parte și piesa ,,Work with me”, semnată de Brian Adams și care aduce o partitură pentru 7 voci, cu totul specială, un pasaj muzical extrem de complex, la a cărui realizare în limba română au contribuit și patru copii foarte talentați: Robert Gogoană, Andreea Lazăr, Thea Manolache și Alexandra Trandafir.

       

       

      Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy este o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare, distribuită de MediaPro Distribution,  în următoarele cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti, AFI Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (București), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol,  (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Luceafărul (Vulcan), Cinema Arta (Sibiu).


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!