Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Care este cea mai celebră bijuterie dintr-un film

      12 octombrie 2011

      Autor: Delia Traistaru

      Colierul cu safir şi diamante din "Titanic", supranumit "Inima Oceanului", este cea mai cunoscută bijuterie dintr-un film, urmat de bijuterii memorabile din "Mic dejun la Tiffany", "Domnii preferă blondele" şi "Pretty Woman", potrivit unui sondaj realizat de un canal de teleshopping.

       

      Potrivit femalefirst.co.uk, colierul purtat de Kate Winslet în "Titanic", aruncat pe fundul oceanului la finalul filmului, a obţinut 30% dintre voturile participanţilor la sondaj.


      La mică distanţă, a urmat colierul de perle al lui Audrey Hepburn din "Mic dejun la Tiffany's", în timp ce a treia poziţie a fost ocupată de colierul cu diamante al lui Marlyn Monroe dintr-un alt film clasic - "Domnii preferă blondele/ Gentlemen Prefer Blondes".


      Colierul cu rubine purtat de Julia Roberts în "Frumuşica/ Pretty Woman", când apare într-o rochie de seară roşie la braţul lui Richard Gere, a ocupat cea de-a patra poziţie, fiind urmat în clasament de colierul cu diamant galben din comedia romantică "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days".


      Acesta din urmă este însă cel mai scump dintre ele, fiind estimat la peste 3,5 milioane de euro, în timp ce "Inima Oceanului" din "Titanic" este estimat la 2,5 milioane de euro. Colierul din "Pretty Woman" a fost evaluat la 984.000 de euro.


      Printre piese, se găseau şi replici ale celor trei coliere menţionate mai sus, ce puteau fi achiziţionate cu 364, 313 şi respectiv 170 de euro.

       

       

       

       

      Sursa.mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!