Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Steven Spielberg a dat-o afară pe Megan Fox din franciza "Transformers"

      Steven Spielberg a cerut concedierea actriţei Megan Fox din franciza "Transformers", după ce aceasta a spus despre regizorul Michael Bay că se comportă ca Hitler pe platourile de filmare.

       

      Spielberg, o adevărată legendă la Hollywood, este evreu şi s-a declarat şocat după ce Megan Fox a declarat într-un interviu că regizorul Michael Bay, realizatorul filmelor din franciza "Transformers", se comportă pe platourile de filmare precum Adolf Hitler, informează dailymail.co.uk.


      La foarte puţin timp după această declaraţie, actriţa americană în vârstă de 25 de ani a fost concediată din al treilea film din franciză şi înlocuită cu modelul britanic Rosie Huntingdon-Whitley.


      Megan Fox a declarat după aceea că a părăsit din proprie iniţiativă distribuţia filmului "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon" pentru că dorea să urmeze alte direcţii în cariera ei cinematografică.


      Însă, cu puţin timp înainte de premiera de pe 4 iulie a acestui film, regizorul peliculei Michael Bay a dezvăluit în premieră faptul că cineva i-a cerut să o concedieze pe Megan Fox. "Cunoaşteţi deja povestea aceea cu Hitler. Steven Spielberg mi-a spus: «Concediaz-o imediat»", a declarat Michael Bay.

       

      Steven Spielberg este producătorul executiv al filmului, în care rolul principal masculin este interpretat de Shia LaBeouf.


      Megan Fox a jucat în primele două filme din franciza "Transformers" iar aceste roluri au ajutat-o să devină celebră pe plan internaţional şi să fie considerată drept una dintre cele mai sexy femei din lume.

       

      Ea a fost distribuită şi în al treilea film din această serie, însă, cu puţin timp înainte de începerea filmărilor, a acordat acel interviu controversat pentru publicaţia britanică Wonderland.

       

       

      Sursa: mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Parerea cititorului

      • razvanu - 29 septembrie 2011, 16:09

       atattt...buna rau asta cu Hitler:)))

      • Ajith - 6 octombrie 2012, 02:01

       Pre9cision : Bien qu'assez impressionnant, il ne semlbe pourtant pas que ce me9chant aura une grande importance dans l'intrigue de Transformers : la revanche. Sideways e9tait ainsi de9crit comme un le2che se cachant derrie8re les Decepticons plus grands , mais il n'est pas dit qu'il gardera toujours un rf4le de second plan. Car, dans la mythologie des Transformers (oui, il y a une mythologie Transformers), il est en fait un agent double e0 la solde de Unicron, un gigantesque robot de9voreur de plane8tes n'ayant aucune affinite9 avec les Autobots ou les Decepticons. Une porte ouverte vers un troisie8me film ?

      • extfrsplzc - 6 octombrie 2012, 17:55

       2nQpWb <a href="http://nacimdiqgmyb.com/">nacimdiqgmyb</a>

      • uvxeevgse - 7 octombrie 2012, 20:51

       9kXqDU , [url=http://klimkjbqraet.com/]klimkjbqraet[/url], [link=http://nfngjjjmmwkf.com/]nfngjjjmmwkf[/link], http://pkyzpbsedjps.com/

      • ylxerkdtrk - 8 octombrie 2012, 10:49

       6EiK06 <a href="http://ebyvziuqroou.com/">ebyvziuqroou</a>

      • obstbv - 8 octombrie 2012, 22:00

       TQKSUa , [url=http://thqvonaphcmi.com/]thqvonaphcmi[/url], [link=http://gkkygrsymoyr.com/]gkkygrsymoyr[/link], http://rpgorebiwjei.com/

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!