Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane!

       

       

       

       

       

      Având în vedere că vremea din acest weekend nu se anunţă prea bună pentru stat pe-afară, vă oferim 5 posibilităţi de petrecere a timpului liber: Dansul Dragostei 5: Bătălia StarurilorSin City: A Dame to Kill ForLove Bus: cinci poveşti de dragoste din BucureştiŢestoasele Ninja

       

       

      Dansul Dragostei 5: Bătălia Starurilor

       

      În cel mai recent capitol al celebrei francize, protagoniştii care au făcut furori în părţile precedente se vor reuni pe aceeaşi scenă din strălucitorul Las Vegas pentru a-şi demonstra supremaţia. Cu figuri de dans îndrăzneţe, coregrafii uimitoare şi muzică antrenantă, fiecare dintre ei va lupta să obţină victoria şi să atingă visul unei cariere de succes.   Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani),Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe.

       

       

      Sin City: A Dame to Kill For

       

      În întunecatul oraş Sin City, Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. 

       

       

      Nuntă în ofsaid

       

      Filmul ne spune povestea lui Efraim, cel mai mic din cei cinci frați cu nume biblice ai unei familii spaniole (ca în Șapte mirese pentru șapte frați), care îi cere colegei sale de clasă Carla, în vârstă de 10 ani, să se căsătorească cu el atunci când amandoi vor împlini 18.   Cine ar fi crezut că opt ani mai târziu, exact în ziua nunții, Spania va juca în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Efraim îi reunește pe toți în această zi de catarsis național în care întreaga țară este paralizată din cauza meciului.   Fiecare membru al familiei se va confrunta cu cel mai provocator joc al vieții lor trebuind să se accepte așa cum sunt. 

       

       

      Ţestoasele Ninja

       

      Testoasele Ninja revin pe marile ecrane intr-un film live-action preodus de Michael Bay. Iată trailerul!

       

       

      Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti

       

      Love Bus este un film omnibus format din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureștiului. Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenți proaspăt absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” și reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!