Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » David Oakes, din serialul „Familia Borgia”, joacă alături de Giulia Nahmany în filmul „Love by Design”

       

       

       

       

       

      În comedia romantică Love by Design, David Oakes este Adrian Edwards, britanicul fermecător de care se îndrăgosteşte Danielle Luca, personajul jucat de Giulia Nahmany. Adrian este cel care o ajută pe Danielle să-şi redescopere pasiunea pentru design, după ce aceasta este concediată din postul de Fashion Editor al revistei „Beguile” din New York, fiind nevoită să revină acasă, în România. 

       

      David Oakes este bine-cunoscut pentru rolul lui Juan Borgia, din serialul TV „Familia Borgia / The Borgias”, scris şi regizat de Neil Jordan, câştigător al unui premiu Oscar. Însă actorul a jucat şi în mini-seria „Stâlpii pământului / The Pillars of the Earth” (rolul lui William Hamleigh) şi în serialul produs de BBC „Regina albă / The White Queen” (rolul lui George Plantagenet, primul Duce de Clarence) – ambele nominalizate la Premiile Emmy şi Globurile de Aur.

      David şi-a început cariera la Shakespeare’s Globe în Londra, după ce a urmat cursuri la Bristol Old Vic Theatre School, precum şi la Universitatea din Manchester, unde a studiat literatură engleză.

      În momentul de faţă, el joacă la Londra, în West End, în rolul lui Christopher „Kit” Marlowe din piesa „Shakespeare in Love”, pentru care este nominalizat acum la Broadway World Awards 2014.

       

      Filmul este regizat de Michael Damian, iar distribuţia îi cuprinde, printre alţii, pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan şi Manuela Ciucur.

       

      Filmul Love by Design / Dragoste & Design este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014

       

      Trailerul filmului: 

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!