Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Trailer "Alt Love Building"

      15 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor

       

       

       

       

       

      Love Building, debutul în lung metraj al Iuliei Rugină are parte de o continuare. Alt Love Building este al doilea lung metraj care poartă semnătura tinerei regizoare și care este un rezultat al colaborării dintre Iulia și Actoriedefilm.ro, mai exact Dragoș BucurAlexandru Papadopol și Dorian Boguță – în calitate de producători ai celor două filme și fondatori ai școlii de actorie de film.

       

      Asemenea primului lung metraj, lansat pe marile ecrane in septembrie 2013, Alt Love Building este un film care aduce în prim plan 23 de actori absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro, care joacă alături de trainerii școlii, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, aflați, din nou, în dublu rol – de actori și producători ai filmului.

       

      Alt Love Building continuă povestea taberei în care se repară relații de cuplu. Șase luni mai tarziu față de acțiunea din primul film, a doua ediție a taberei reunește aceiași trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă în relație și o parte dintre cuplurile din Love BuildingUnele lucruri s-au schimbat, însă atâta timp cât există relații destrămate, povestea merge mai departe...

       

      Acțiunea din Alt Love Building se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Filmările pentru cel de-al doilea film au avut loc timp de 15 zile, la finalul lunii februarie, la Club Vila Bran.

       

      Iată trailerul filmului:

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!