Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Alexandru Papadopol va avea un copil în "Alt Love Building"

       

       

       

       


      Cel mai timid terapeut din tabăra de reparat relaţii, Cristian Lăzurean, personajul interpretat de Alexandru Papadopol în Alt Love Building,  va avea un copil, din 26 decembrie, pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului în cinematografe.

       

      Alt Love Building îl aduce din nou pe Alexandru Papadopol în dubla ipostază de actor şi producător, alături de Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă, împreună cu care a şi fondat şcoala Actoriedefilm.ro.

       

      Cea care îi este acum parteneră lui Papadopol este Nora Cupcencu, o actriţă pentru care rolul interpretat în Alt Love Building marchează debutul său cinematografic.

       

      ,,După şase luni de la primul Love Building îl găsim pe Cristian într-o postură care pentru oricine ar fi una unică şi frumoasă - aceea de viitor tatic. Nu şi pentru bietul Cristian care trebuie să ,,înfrunte" cu stoicism noi provocări venite din partea Norei - iubita lui şi mama viitorului său copil. Bineînţeles că personajul meu nu s-a schimbat structural, însă acum diferă destul de mult circumstanţele în care trebuie să acţioneze. Astfel, el este supus presiunilor noului său statut, noilor condiţii şi personaje din tabără, dar şi ironiilor ,,necruţătoare" venite din partea prietenilor Vali Preda şi Silviu Soare, interpretaţi de Dorian şi Dragoş.”, a declarat Alexandru Papadopol despre provocările personajului său din Alt Love Building.

       

      Una dintre absolventele şcolii Actoriedefilm.ro, Nora Cupcencu interpretează personajul cu acelaşi nume, Nora, cea fără de care Cristian Lazurean nu ar fi ajuns în această ipostază de viitor tătic. Despre ce a însemnat pentru ea experienţa Alt Love Building, Nora Cupcencu declară: ,,Alexandru Papadopol este un tip haios, un actor de la care ,,am furat mici trucuri". Este generos când joci cu el. Sunt fericită că am avut şansa să interpretez alături de un actor ca Papi, un actor cu experienţă, un om dispus să mă ajute. Colaborarea cu el a însemnat enorm pentru mine şi sper să mai avem şansa să mai fim colegi şi parteneri de joc.”, a mărturisit Nora Cupcencu.

       

      În regia Iuliei Rugină, cea care semnează şi de această dată scenariul filmului alături de Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, Alt Love Building reprezintă primul lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro în colaborare cu reputatul director de imagine Vivi Drăgan Vasile.

       

      Subiectul filmului vizează şi de această dată 9 cupluri şi relaţiile lor defectuoase, care drept soluţie apelează la tabăra de reparat relaţii Love Building şi implicit la serviciile celor trei terapeuţi interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopolşi Dorian Boguţă.

       

      Din 26 decembrieAlt Love Building va avea premiera în cinematografe, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!