Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jim Carrey şi Jeff Daniels revin după 20 de ani cu MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN

       

       

       

       

       

      De la regizorii Bobby şi Peter Farrelly, realizatorii legendarei comedii Tăntălăul şi Gogomanul, vine din 12 decembrie pe marile ecrane MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN, un film care îi readuce pe Jim Carrey şi Jeff Daniels în rolurile cu care au revoluţionat istoria cinematografică.

       

      Continuarea filmului de succes care a aruncat în aer comedia de situaţie: Mai tăntălău, mai gogoman. Regizorii primul film din serie, fraţii Peter Farrelly şi Bobby Farrelly, îi duc de această dată pe Lloyd şi pe Harry într-o călătorie ce are ca scop găsirea unui copil pe care Harry nu ştia că-l are şi asumarea unei responsabilităţi pe care niciunul dintre cei doi nu ar trebui s-o aibă.

       

      Au trecut exact 20 de ani de când i-am părăsit pe Lloyd şi Harry şi totul, în afară de idioţenia lor, s-a schimbat. Atunci când Harry, cel care are nevoie de un  transplant de rinichi, află că are o fiică undeva în lume, el trebuie să plece în căutarea ei alături de Lloyd, care tocmai a ieşit din starea de aşa-zisă comă în care fusese de la refuzul lui Mary. Călătoria lor în lungul şi în latul ţării, cu mijloace de transport complet demente, îi poartă dintr-o instituţie de boli mintale – unde le-ar fi locul şi lor – la o întrunire a celor mai luminate minţi ale lumii.

       

      Jim Carrey a declarat despre motivul pentru care a decis să revină acum în filmul MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN: ,,Îmi amintesc că am revăzut filmul de câteva ori şi că am simţit dorinţa oamenilor de a vedea o continuare. Aşa că i-am sunat pe fraţii Farrelly, regizorii primului film şi le-am spus: Ok, sunt gata. M-am convins. Personajele astea mai merită o încercare. Chiar nu sunt adeptul continuărilor şi nu vreau să fac aşa ceva din motive comerciale. Apoi am încercat să dăm de Jeff, care a fost foarte greu de găsit. Nu era în apele lui în acel moment. Locuia împreună cu Woody Harrelson.”, a adăugat plin de umor Jim Carrey.

       

      Distribuit în cinematografele româneşti de către Freeman Entertainment începând cu 12 decembrie, filmul MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN va aduce sărbătorilor de iarnă de anul acesta mai multe hohote de râs şi bună dispoziţie.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!