Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » 10 lucruri pe care nu le ştiai despre Robert Downey Jr.

      13 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor

       

       

       

       

       

      1. Robert Downey Jr. vrea într-o bună zi să se retragă din actorie. De fapt, a şi confirmat acest lucru prin intermediul celor de la Entertainment Weekly: „Eu şi Susan vrem să începem să ne implicăm în viaţa personală la fel de mult cum o facem şi în job-urile noastre. Mi-ar plăcea să stau aici şi să întreb, ce film putem vedea în seara asta.”

       

      2. În perioada anilor 2002-2003, Robert a început să practice Wing Chun, o formă de kung fu care i-a dat puterea de a renunţa la viciile sale.

       

      3. În 2008, nu i s-a permis accesul în Japonia, pentru premiera filmului Iron Man din cauza problemelor sale de natură juridică din trecut. După ce a fost interogat câteva ore, i s-a permis să rămână, dar nu va mai fi primit niciodată în Japonia.

       

      4. Robert şi-a întâlnit soţia, pe Susan, în timpul filmărilor pentru Gothika (2003).

       

      5. Robert susţine că din cauza tatălui său s-a apucat de droguri. Tatăl lui, un regizor cunoscut, i-a oferit primul său rol în anul 1970 în filmul Pound. Robert a consumat pentru prima dată marijuana înainte să împlinească 7 ani.

       

      6. Renumit în primii săi ani de actorie din cauza abuzului de alcool şi droguri, Robert şi-a petrecut mult timp prin tribunale şi chiar închisori. Şi-a revenit în 2003, după ce a avut o revelaţie şi şi-a aruncat toate drogurile în ocean.

       

      7. A lansat un album solo! Da, ai citit bine! În 2004, Robert a lansat albumul The Futurist, produs de Sony, descris ca „o combinaţie de pop, jazz şi influenţe clasice”.

       

      8. Robert este primul membru distribuit în mod regulat în „Saturday Night Live” care a fost nominalizat la premiile Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol principal”.

       

      9. Robert a renunţat la liceu când avea 17 ani şi s-a mutat în New York pentru a deveni actor. Printre primele sale locuri de muncă, a fost şi cel de ospătar la restaurantul Central Falls.

       

      10. Robert Downey Jr. joacă pentru prima dată pe marele ecran alături de renumitul Robert Duvall, în Judecătorul, film ce rulează acum în cinematografele din toată ţara.

       

       

      Sursa: celebuzz.com


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!