Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Liam Neeson a terorizat box office-ul românesc cu "Taken 3: Teroare în L.A."

       

       

       

       


      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori, odată cu premiera filmului Taken 3: Teroare în L.A. pe marile ecrane din România.

       

      Lansat simultan pe 60 de ecrane din toată ţara, prin intermediul distribuitorului Freeman Entertainment, filmul Taken 3: Teroare în L.A. a fost urmat în box office-ul românesc de Hobbitul: Bătălia celor 5 oştiri şi Al şaptelea fiu, care au fost vizionate de aproximativ 21.700 şi respectiv 21.200 spectatori în acest weekend.

       

      Dacă în 2008, primul film din seria Taken aducea în sălile de cinema aproximativ 5.700 de spectatori, în 2012 Taken 2: Teroare în Istanbul realiza în premieră peste 52.000 de admisii, de această data ascensiunea fenomenului este demonstrată de cei aproximativ 80.000 de cinefili care au ales să vizioneze în premieră revenirea lui Liam Neeson în  Taken 3: Teroare în L.A.


      După ce şi-a salvat fiica şi a deconspirat o reţea de traficanţi de carne vie din Paris, iar apoi a eradicat o bandă de terorişti în Istanbul pentru a-şi recupera soţia, de această dată Bryan Mills (Liam Neeson) este pus în postura de a-şi demonstra nevinovăţia în ultima parte a francizei, Taken 3: Teroare în L.A.


      Urmărit atât de poliţie cât şi de criminali periculoşi, Mills va trebui să-şi răzbune familia şi să pună capăt terorii odată pentru totdeauna.

       

      Distribuit de Freeman Entertainment, filmul Taken 3: Teroare în L.A. poate fi vizionat în momentul de faţă pe marile ecrane din toată ţară.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!