Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Clint Eastwood, regizorul filmului "American Sniper", a fost nominalizat la premiile Sindicatului Regizorilor Americani

       

       

       

       

       

      Clint Eastwood a pornit în cursa pentru Oscar. Regizorul, în vârstă de 84 de ani, se află pe lista nominalizaţilor la premiile Sindicatului Regizorilor Americani / Directors Guild Award, care au prezis cu exactite în ultimii ani care va fi câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun regizor. 

       

      Eastwoodcare a mai obţinut de două ori în trecut acest premiu, îi are drept adversari pe Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel), Richard Linklater (Boyhood) Alejandro Gonzalez Innarritu (Birdman) şi Morten Tyldum (The Imitation Game).

       

      Clint Eastwood a fost nominalizat pentru realizarea peliculei despre războiul din Irak, American Sniper. Filmul spune povestea fostului lunetist, Chris Kyle care a omorât cei mai mulţi oameni din istoria armatei americane. Personajul este interpretat de Bradley Cooper.

       

      Dacă includerea lui AndersonEastwood, Linklater şi Innarritu era anticipată, Tyldum este considerat o surpriză în acest an. Din păcate, Ava DuVernay, realizatoarea dramei Selma şi David Fincher, regizorul filmului Gone Girl, nu au fost incluşi.

       

      Linklater (care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun regizor) este marele favorit. Premiile Sindicatului Regizorilor Americani vor fi acordate pe 7 februarie.

       

       

      Sursa: theguardian.com


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!