Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » InterComFilm Distribution aduce în România 3 dintre filmele nominalizate anul acesta la Oscar: "Whiplash", "Foxcatcher" și "Begin Again"

       

       

       

       

       

      Whiplash, cel mai recent film al tânărului regizor Damien Chazelle va fi lansat pe 6 februarie. La nici 30 de ani, Damien Chazelle se înscrie în cursa pentru Oscar la 5 categorii, printre care și cel mai râvnit premiu: “Cel mai bun film”. Filmul spune povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experienţe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din ţară.

       

      Whiplash a mai obținut nominalizări la categoria “Cel mai bun actor în rol secundar” - J. K. Simmons (deținătorul Globului de Aur pentru aceeași categorie anul acesta), “Cel mai bun scenariu adaptat” (semnat de același Damien Chazelle), “Cel mai bun montaj” (Tom Cross) și “Cel mai bun mixaj de sunet”.

       

       

       

      Tot cu 5 nominalizări se înscrie și regizorul Bennett Miller, pentru Foxcatcher. Cu o distribuție de excepție - Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Sienna Miller – Foxcatcher va fi lansat în România pe 20 martie. O dramă inspirată de fapte reale care se concentrează pe povestea de viaţă a lui John Du Pont (Steve Carell), moştenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă şi care ajunge să-l ucidă pe prietenul lui de-o viaţă, Dave Schltz (Mark Ruffalo), un luptător de wrestling premiat cu aur la Jocurile Olimpice.

       

      Foxcatcher este nominalizat la categoriile: “Cel mai bun regizor” (Bennett Miller), “Cel mai bun actor în rol principal” (Steve Carell), “Cel mai bun actor în rol secundar” (Mark Ruffalo), “Cel mai bun scenariu original” (Dan Futterman și E. Max Frye) și “Cel mai bun machiaj”.

       

       

      O nominalizare la Oscar a primit și comedia romantică Begin Again, la categoria “Cea mai bună piesă originală”. Avându-I în rolurile principale pe Keira Knightley și Mark Ruffalo, filmul a fost lansat în România în vara anului trecut.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!