Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "21 Jump Street" pe primul loc în box office-ul american, cu 35 milioane de dolari încasaţi

      19 martie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Comedia adaptată după serialul poliţist al anilor '80, îi are în centrul atenţiei pe Jonah Hill şi Channing Tatum, doi ofiţeri de poliţie care merg sub acoperire într-un liceu pentru a demasca o reţea de traficanţi de droguri.

       

      Filmul l-a învins pe campionul de săptămâna trecută, „The Lorax”, care a căzut pe locul doi cu 22,8 milioane de dolari încasaţi. Filmul animat, care foloseşte vocile actorilor Zac Efron, Betty White şi Taylor Swift a obţinut încasări de peste 158 milioane de dolari în Statele Unite de la debutul său.

       

      Pe locul trei s-a clasat filmul epic, „John Carter” cu 13,5 milioane dolari, în timp ce noul proiect al lui Will Ferrell, în limba spaniolă, „Casa De Mi Padre”, a debutat pe locul nouă cu un câştig de 2,2 milioane dolari.

       

      Comedia lui Reese Witherspoon, „This Means War” îşi menţine încă poziţia în top 10, fiind în scădere cu un loc faţă de săptămâna trecută şi ajungând astfel pe zece, cu 2,1 milioane dolari. În acelaşi timp, „Journey 2: The Mysterious Island a sărit pe locul opt, cu 2,46 milioane dolari încasaţi.

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor